Contact : bel of mail gerust

Graag overleggen wij met u over de concrete invulling van een stadswandeling en dag- of weekendprogramma, ook met restaurants, hotels , parkeermogelijkheden en programma-suggesties .  Uiteraard is ons advies vrijblijvend , gratis en bedoeld als extra service.

Stadstours Maastricht

 

stadswandeling maastricht

OVER ONS.

Stadswandeling Maastricht beschikt over een ruim aantal gidsen, zodat ook gezelschappen tot ongeveer 250 personen kunnen worden rondgeleid.

Vrijwel alle gidsen zijn van academisch niveau, spreken meerdere talen, zijn geboren, getogen en woonachtig in Maastricht en zijn medior of senior.

Hierdoor hebben zei veel verhalen “uit eigen beleving” ze en zijn door hun lange dienstverband zeer ervaren. Door onze stringente selectie, gelden voor hen de trefwoorden “encyclopedische kennis”, “humor”, “flexibiliteit”, ”gloedvolle vertelkunst”, “representatief” en  “klantgerichtheid”.             Kortom: een absoluut “top-corps” en van “uitzonderlijk niveau”, waaraan u uw gasten kunt toevertrouwen.

Graag helpen wij u met het gedetailleerd samenstellen van uw dagprogramma, keuze van restaurants, hotels, touringcars, rijwielverhuur e.d. en nemen hiervoor alle tijd.

Ook denken wij graag met u mee m.b.t. de keuze van uw parkeerlocatie en wandelroute, rekening houdend met uw voorkeuren, belangstelling en samenstelling van het gezelschap.

Voor informatie, kosteloze tips/adviezen en aanmelding:

info@lambertsmeets.nl

Directie: L. Smeets, Louis Loyensstraat 16A, 6221 AK Maastricht.

telefoon: 0031 (0)6 21938863

banknummer: NL08INGB0005162895

Kamer v. Koophandel: 51874040

BTW-nr.: NL082904261B01

Bezoek ons in Maastricht