Contact : bel of mail gerust

Graag overleggen wij met u over de concrete invulling van een stadswandeling en dag- of weekendprogramma, ook met restaurants, hotels , parkeermogelijkheden en programma-suggesties .  Uiteraard is ons advies vrijblijvend , gratis en bedoeld als extra service.

maastricht stadswandelin
Lambert Smeets is niet alleen stadsgids maar ook, als afgestudeerde aan de Hoge Hotelschool Maastricht, een ervaren wijndeskundige, welke sinds zeer vele jaren wijncursussen en -proeverijen van velerlei aard en niveau verzorgt. Het combineren van een stadswandeling met een wijn-, bier of whisky-proeverij is daarom altijd mogelijk. Verder is hij “aanbevolen docent” van de wijnacademie (Vinologenopleiding). Daarnaast heeft hij een groot aantal buitenlandse bier- en wijnreizen georganiseerd. Als bevoegd en ervaren docent Gastheerschap en Serveren is hij zeer bekend met de Bedrijfstak Horeca. In vele grote Horeca-bedrijven verzorgde hij ”in-company trainingen op maat” t.b.v. de restaurant-medewerkers. Verder organiseerde hij voor ”Proefclub Limburg” jaarlijks 7-8 proeverijen. Lambert Smeets is een virtuoos en boeiende verteller, welke kritische proef-beschouwingen over wijn niet schuwt. De wijnsite van Lambert Smeets raadplegen voor ‘goede raad’ over alles rond wijn ? Klik hier.

 

stadswandeling maastricht

OVER ONS.

Stadswandeling Maastricht beschikt over een ruim aantal gidsen, zodat ook gezelschappen tot ongeveer 250 personen kunnen worden rondgeleid.

Vrijwel alle gidsen zijn van academisch niveau, spreken meerdere talen, zijn geboren, getogen en woonachtig in Maastricht en zijn medior of senior.

Hierdoor hebben zei veel verhalen “uit eigen beleving” ze en zijn door hun lange dienstverband zeer ervaren. Door onze stringente selectie, gelden voor hen de trefwoorden “encyclopedische kennis”, “humor”, “flexibiliteit”, ”gloedvolle vertelkunst”, “representatief” en  “klantgerichtheid”.             Kortom: een absoluut “top-corps” en van “uitzonderlijk niveau”, waaraan u uw gasten kunt toevertrouwen.

Graag helpen wij u met het gedetailleerd samenstellen van uw dagprogramma, keuze van restaurants, hotels, touringcars, rijwielverhuur e.d. en nemen hiervoor alle tijd.

Ook denken wij graag met u mee m.b.t. de keuze van uw parkeerlocatie en wandelroute, rekening houdend met uw voorkeuren, belangstelling en samenstelling van het gezelschap.

Voor informatie, kosteloze tips/adviezen en aanmelding:

info@lambertsmeets.nl

Directie: L. Smeets, Louis Loyensstraat 16A, 6221 AK Maastricht.

telefoon: 0031 (0)6 21938863

banknummer: NL08INGB0005162895

Kamer v. Koophandel: 51874040

BTW-nr.: NL082904261B01

Bezoek ons in Maastricht