Contact : bel of mail gerust

Graag overleggen wij met u over de concrete invulling van een stadswandeling en dag- of weekendprogramma, ook met restaurants, hotels , parkeermogelijkheden en programma-suggesties .  Uiteraard is ons advies vrijblijvend , gratis en bedoeld als extra service.

Bel  :  06-21938863  ( direct via mob. tel.  +31 6  21938863  ) of stuur een mail naar  :  info@lambertsmeets.nl

Last-minute ?  Bel even. Groepen van harte welkom.

Information or booking :  info@lambertsmeets.nl

Stadstours Maastricht

stadswandeling maastricht

OVER ONS.

Onze gastvrije locals van Stadswandeling Maastricht verzorgen allerlei stadswandelingen en fietstochten in Maastricht en omringende steden. Ze doen dat met flair en charme.

Vrijwel alle gidsen zijn van academisch niveau, spreken meerdere talen, zijn geboren, getogen en woonachtig in Maastricht en zijn medior of senior.

Hierdoor hebben zei veel verhalen “uit eigen beleving” ze en zijn door hun lange dienstverband zeer ervaren. Door onze stringente selectie, gelden voor hen de trefwoorden “encyclopedische kennis”, “humor”, “flexibiliteit”, ”gloedvolle vertelkunst”, “representatief” en  “klantgerichtheid”.             Kortom: een absoluut “top-corps” en van “uitzonderlijk niveau”, waaraan u uw gasten kunt toevertrouwen.

Graag helpen wij u met het gedetailleerd samenstellen van uw dagprogramma, keuze van restaurants, hotels, touringcars, rijwielverhuur e.d. en nemen hiervoor alle tijd.

Ook denken wij graag met u mee m.b.t. de keuze van uw parkeerlocatie en wandelroute, rekening houdend met uw voorkeuren, belangstelling en samenstelling van het gezelschap.

Voor informatie, kosteloze tips/adviezen en aanmelding:

info@lambertsmeets.nl

Directie: L. Smeets, Louis Loyensstraat 16A, 6221 AK Maastricht.

telefoon:  +31 6  21938863

banknummer: NL08INGB0005162895

Kamer v. Koophandel: 51874040

BTW-nr : NL001296829B40

Bezoek ons in Maastricht