Over ons | Über uns | About us | Reviews Stadswandeling Maastricht

Review lezen ?  Zet cursor op review.

Fijn als u een review plaatst op Tripadvisor of Google.

Kijk vooral beneden voor de filosofie van Stadswandeling Maastricht.

Wat de gasten over onze stadswandelingen zeggen, is natuurlijk belangrijk. We streven bij iedere groep naar een mooie Maastrichtse ervaring  ( of een goede ervaring bij een tour in omliggende steden rond Maastricht ). Wij stellen het daarom ten zeerste op prijs, wanneer u uw ervaringen met ons wilt delen. Bij voorbaat dank voor uw review. We appreciate all your feedback. Wir freuen uns sehr über Ihre Bewertung.

Het is voor ons fijn als u bij uw review datum en tijd van de rondleiding vermeldt.

Ons bureau wil graag zijn gasten inspireren, informeren en amuseren. Onze activiteiten zijn breed, van ‘wandelen’ tot fietsen en begeleiden van busgezelschappen inclusief presentaties en walking dinners. De klantervaring en wensen staan altijd voorop.

Zie onze twee favoriete Maastrichtse terrassen onder nieuws / blog.

Stadstours Maastricht

stadswandeling maastricht

OVER ONS.

Onze gastvrije locals van Stadswandeling Maastricht verzorgen allerlei stadswandelingen en fietstochten in Maastricht en omringende steden. Ze doen dat met flair en charme.

Vrijwel alle gidsen zijn van academisch niveau, spreken meerdere talen, zijn geboren, getogen en woonachtig in Maastricht en zijn medior of senior.

Hierdoor hebben zei veel verhalen “uit eigen beleving” ze en zijn door hun lange dienstverband zeer ervaren. Door onze stringente selectie, gelden voor hen de trefwoorden “encyclopedische kennis”, “humor”, “flexibiliteit”, ”gloedvolle vertelkunst”, “representatief” en  “klantgerichtheid”.             Kortom: een absoluut “top-corps” en van “uitzonderlijk niveau”, waaraan u uw gasten kunt toevertrouwen.

Graag helpen wij u met het gedetailleerd samenstellen van uw dagprogramma, keuze van restaurants, hotels, touringcars, rijwielverhuur e.d. en nemen hiervoor alle tijd.

Ook denken wij graag met u mee m.b.t. de keuze van uw parkeerlocatie en wandelroute, rekening houdend met uw voorkeuren, belangstelling en samenstelling van het gezelschap.

Voor informatie, kosteloze tips/adviezen en aanmelding:

info@lambertsmeets.nl

Directie: L. Smeets, Louis Loyensstraat 16A, 6221 AK Maastricht.

telefoon:  +31 6  21938863

banknummer: NL08INGB0005162895

Kamer v. Koophandel: 51874040

BTW-nr  :  NL001296829B40

https://www.facebook.com/stadswandelingmaastricht/