Proeverij & Biercafé-wandeling of walking dinner met stadsgids

stadswandeling maastricht

Proeverijtjes / Biercafé-degustatie tour / Walking dinner

Wat denkt u van een proeverijtjes-wandeling ? Tussen het wandelen dooreven stoppen voor een lekkernij uit een speciaalwinkel of een kleine degustatie op een bijzondere plek. Er zijn allerlei leuke mogelijkheden.                                                                                                                              De Biercafé-degustatie tour is dan weer een leuke trektocht naar allerlei cafe’s of terrassen, welke verspreid liggen door het centrum. In elk café wordt een ander speciaal bier (of ander drankje) geproefd. De route door de oude binnenstad loopt dan tussendoor langs een aantal sfeervolle “highlights”, welke worden toegelicht door onze gids. Een zelfde opzet kenmerkt het “Walking Dinner”.

Het programma kan, in onderling overleg, volledig op maat te worden samengesteld, al naar gelang uw beschikbare tijdsduur en uw budget voor de dranken en gerechten.

Wanneer het tijdprogramma is bepaald, brengen wij u – geheel vrijblijvend en kosteloos – offerte uit m.b.t. de tijdsbesteding van onze gidsen. Tegen een kleine management vergoeding reserveren wij dan ook – indien – de restaurants. De kosten van het gebruikte dient u ter plaatse zelf af te rekenen, maar ook hiervan zouden wij u kunnen ontlasten middels vooruitbetaling uwerzijds.

Maatwerk altijd mogelijk. Vertrekpunt flexibel. Bel gerust  +31 6  21938863
 
Mailbericht :  info@lambertsmeets.nl
 
Kosten :  €  90  per uur incl. BTW. Bij 1,5 uur is een pauzetijd van 30 min. gratis. 
 
 
 

Bezoek ons in Maastricht